CASE TSO RAKENNESUUNNITTELU OY

Arjen sujuvuutta uusilla johtamisen käytännöillä

”SPINNROCK auttoi meitä ymmärtämään minkä tasoista asiakaskokemusta tuotamme ja asettamaan konkreettisia tavoitteita kriittisiin asiakaspolun vaiheisiin. Me haluamme tuottaa alan parasta asiakaskokemusta ja SPINNROCKIN eväillä me olemme  hyvällä matkalla kohti tavoitettamme.”

Timo Sormunen | Toimitusjohtaja | TSO RAKENNESUUNNITTELU

MAHDOLLISUUS

TSO RAKENNESUUNNITTELU Oy halusi tunnistaa miten kilpailukykyistä asiakaskokemusta he tuottavat ja mitä tulee tehdä jatkossa toisin, jotta asiakaskokemus olisi markkinoiden parasta.

RATKAISU

Spinnrock valmensi ja sparrasi TSO RAKENNESUUNNITTELU Oy:n asiantuntijoita asiakaspolkujen ja niitä mukailevan asiakastutkimuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Tutkimus muodostui väittämistä, joita asiakkaat arvioivat omaan kokemukseensa perustuen. Tutkimuksen kautta tunnistettiin TSO RAKENNESUUNNITTELU Oy:n asiakaskokemuksen kipukohdat ja numeeriset lähtöarvot.

Tutkimuksen jälkeen Spinnrock toteutti sarjan työpajoja missä analysoitiin tutkimuksessa tunnistettujen asiakaskokemuksen kipukohtien juurisyitä ja liiketoiminnallisia vaikutuksia. Sen jälkeen ideoitiin ja muotoiltiin asiakaslupauksia ja ratkaisuja sekä suunniteltiin, miten ratkaisut viedään osaksi TSO RAKENNESUUNNITTELU Oy:n ja heidän asiakkaiden arkea. Ratkaisuiden muotoilua edelsi Spinnrockin toteuttamat asiakashaastattelut. Haastatteluissa keskityttiin asiakastarpeiden syventämiseen ja alustavien kehitysideoiden testaamiseen.

TULOS

Spinnrock tuotti projektin lopputuloksena asiakaskokemuksen ja kilpailukyvyn kehittämisen tiekartan, jonka avulla TSO RAKENNESUUNNITTELU Oy kehittää ja optimoi toimintaansa markkina-aseman vahvistamiseksi mm. seuraavien asioiden osalta:

– Tarjouskäytäntöjen parantaminen
– Suunnittelun käytäntöjen kehittäminen
– Tietomallinnuksen käyttöönotto
– Hankkeiden yhteenvetokäytäntöjen uudistaminen
– Verkkosivuston asiakaslähtöinen uudistaminen

Osana kehittämistä TSO RAKENNESUUNNITTELU Oy luotiin myös toimintamalli, käytännöt ja työkalu kilpailukyvyn jatkuvaan mittaamiseen ja kehittämiseen.

TSO RAKENNESUUNNITTELU OY

TSO RAKENNESUUNNITTELU Oy on rakennusalan täyden palvelun konsultti- ja suunnittelutoimisto, joka on palvellut asiakkaitaan yli 10 vuoden ajan. Yrityksen toimintaa ohjaa asiakkaan etu ja tyytyväisyys. TSO RAKENNESUUNNITTELU Oy:n liikevaihto vuonna 2020 oli miljoona euroa.

Tutustu TSO RAKENNESUUNNITTELU Oy:n tästä.

HALUATKO TIETÄÄ CASESTA LISÄÄ?

Timo Sormunen TSO RAKENNESUUNNITTELUsta juttelee mielellään kanssasi liiketoiminnan kehittämisestä ja kokemuksistaan SPINNROCKISTA. Tavoitat Timon numerosta 010 320 1521.

Lisätietoja casesta antaa myös SPINNROCKIN johtava strategisti Sylvia Väänänen 050 586 6418.