TEKIJÄT

SPINNROCK palvelee asiakkaitaan tiiviissä yhteistyössä Intoleadin ja Talbitin kanssa. Meiltä saat saman katon alta liiketoiminnan strategisen kehittämisen palvelut ja asiantuntijat sekä strategian toteuttamista ja oppimista tukevat digitaaliset alustat.

Meitä kaikkia yhdistää intohimo saada strategiset tavoitteet elämään ihmisissä, arjessa ja viivan alla.

Sylvia Väänänen | Johtava strategisti ja perustaja | SPINNROCK 

Olen erikoistunut ”no bullshit bingo” strategioiden muotoiluun. Käytännössä se tarkoittaa kilpailutekijöiden tunnistamista asiakaslähtöisesti, tutkittuun tietoon perustuen.

Saan suurimmat kicksit työstäni, kun näen, miten kilpailutekijöistä tulee osa työyhteisön arkea, luoden kilpailuetua viivan alle.

Rakastan valmentamista ja olenkin auttanut lukuisia yrityksiä ottamaan käyttöön liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen johtamisen ja kehittämisen työkaluja. Valmennan mm. Business Finlandilla, Alma Talentilla, Professiolla ja Kauppakamarilla.

Druckerin sanoja lainatakseni uskon vahvasti, että ”Paras tapa ennustaa tulevaisuutta, on luoda se.”

Strategiasta tekoihin – kasvua ja vaikuttavuutta

Intolead on johtamisen ja osaamisen kehittämisen asiantuntija, joka auttaa yrityksiä uudistamaan toimintaansa ja hyödyntämään digitaalisen oppimisen ympäristöjä ja sisältöjä. Muutos- ja oppimisratkaisujemme avulla rakennat yrityksellesi oikean suunnan ja varmistat toiminnan kasvun sekä tulevaisuuskestävyyden.

Mika Jantunen | Toimitusjohtaja ja perustaja | Intolead

Maksimoi liiketoiminnan kehitys osaavien tiimien ja yksilöiden avulla

Tekemisen ytimessä on Talbit-alustamme. Sen avulla ylläpidät liiketoimintasi tavoitteita ja kehität niiden vaatimia osaamisia systemaattisesti ja yksilöllisesti.

Kaisa Savola | Toimitusjohtaja ja perustaja | Talbit