ESIMERKKEJÄ TÖISTÄMME

Olemme auttaneet muuan muassa seuraavia asiakkaitamme luomaan kilpailuetua. Asiakkaamme kertovat sinulle mielellään lisää työskentelystä kanssamme. Löydät heidän yhteystietonsa case-kuvausten yhteydestä.

JUKKATALO OY

Asiakasymmärryksellä kohti markkinoiden ykkössijaa

”SPINNROCKILLA on kokemusta, taitoa ja intoa, joka inspiroi meitä. Sylvia auttoi meitä arvioimaan tutkimuksen keinoin omaa tekemistämme kriittisesti mutta puolueettomasti. Voin hymyssä suin suositella SPINNROCKIA kaikille, jotka haluavat kilpailla markkinoilla entistä vaikuttavammin.”

Timo Poikkimäki | Myyntijohtaja | Jukkatalo

CRASMAN OY

Kilpailukykyä uusilla johtamisen käytännöillä

”Crasman on Suomen johtava verkkokaupankäynnin asiantuntija. Positio vaatii oikeanlaista johtamista ja johtajuutta. SPINNROCK valmensi ja fasilitoi yhdessä Intoleadin kanssa Crasmanin johtamisen käytäntöjen uudistamista. SPINNROCK ja Intolead ohjasi meitä systemaattisesti kohti toimintaa ja varmisti että kehittäminen perustuu faktoihin olettamuksien sijaan.”

Samuli Hokkanen | Toimitusjohtaja | Crasman

SARANEN CONSULTING OY

Kilpailukykyä osaamisen uudistamisella

Saranen kilpailee huippuosaamisella. Tiivis yhteistyö SPINNROCKIN kanssa auttoi meitä muotoilemaan osaamisstrategiamme ja vauhditti kehitystyötä. SPINNROCKIN menetelmillä ja työkaluilla varmistimme, että osaamisstrategiamme perustuu faktoihin olettamuksien sijaan, osaaminen kehittyy oikeassa toimintaympäristössä kiinteänä osana ydinliiketoimintaamme ja osaaminen kasvaa arjessa toimintaan ohjaavan tiekartan mukaisesti.”

Riikka Jakovuori | Johtava asiantuntija | Saranen Consulting

TSO RAKENNESUUNNITTELU OY

Asiakasymmärryksellä kohti alan parasta asiakaskokemusta

”SPINNROCK auttoi meitä ymmärtämään minkä tasoista asiakaskokemusta tuotamme ja asettamaan konkreettisia tavoitteita kriittisiin asiakaspolun vaiheisiin. Me haluamme tuottaa alan parasta asiakaskokemusta ja SPINNROCKIN eväillä me olemme  hyvällä matkalla kohti tavoitettamme.”

Timo Sormunen | Toimitusjohtaja | TSO Rakennesuunnittelu